Onze diensten

hoekkeuken schaanmaken

Diep reinigen van keukens

We reinigen en ontvetten de complete keuken en keukenapparatuur.

ovens schoonmaken diep reinigen van ovens

Diep reinigen van ovens

Een oven schoonmaken en diep reinigen kunt u aan onze vakmensen overlaten.

1191373_designer-bathroom

Badkamer reiniging

We reinigen en ontkalken de complete badkamer.

  • Bel voor een afspraak en een offerte 035 6980107

gevelreiniging-500x333-1

Gevelreiniging

Weinig schoonmaakwerk is direct duidelijk zichtbaar als gevelreiniging. Veel huis- en pandeigenaren zijn zich er vaak nauwelijks van bewust omdat het vuil worden van de gevel een sluipend proces is. Deze wordt langzaamaan donkerder door aanslag van fijnstof en de groei van mos. Uw pand krijgt al snel een grauw en vuil uiterlijk. Iets dat uiteindelijk zelfs de waarde ervan beïnvloedt.

Professionele reiniging

Professionele gevelreiniging is bijzonder voordelig wanneer u dit door AmbiClean laat uitvoeren. Wij laten uw pand direct opknappen en voorzien het van een frisse uitstraling waarmee u weer jaren vooruit kunt. Wij hebben hiervoor alle kennis en alle benodigde middelen in huis. Zo gebruiken wij bij gevelreiniging onder meer een hogedrukspuit, maar ook polijsten we daar waar nodig.

Representatief

Vrijwel ieder gebouw heeft een representatieve functie. Zo moet de gevel van een bedrijfspand er fris en uitnodigend uitzien. Daarmee maakt u op klanten een veel serieuzere indruk. Met een beetje onderhoud hoeft dat ook geen enkel probleem te zijn. Grondige gevelreiniging is doorgaans slechts in keer per enkele jaren nodig. Uitzonderingen daarop zijn panden gelegen aan drukke wegen.

graffiti-verwijderen-500x333-1

Graffiti verwijderen

Voor veel bedrijven en overheden is het een constante bron van ergernis: graffiti! Een hardnekkige vorm van vandalisme waar u zelf vaak weinig tegen kunt doen. Maar wij kunnen u helpen, want graffiti verwijderen is één van onze specialiteiten.

Gespecialiseerd

AmbiClean is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. In een handomdraai verwijderen wij graffiti en andere verfuitingen op plaatsen waar deze niet gewenst zijn.

Snelle verwijdering

Uiteraard weet u niet van tevoren wanneer u hiermee te maken krijgt. Zoals opgemerkt leveren wij maatwerk, wat in dit geval inhoudt dat we graag structurele afspraken maken voor het verwijderen van graffiti.

Met enkele overheden en bedrijven hebben wij dergelijke afspraken lopen. Het voordeel voor u is dat het u vaak maar een telefoontje kost en de graffiti meestal dezelfde dag nog verwijderd kan worden.

schoonmaak-500x333-1

Schoonmaak algemeen

De schoonmaak laat u graag over aan een professional. Zo heeft u de zekerheid dat het goed gebeurt en dat uw bedrijfsomgeving te allen tijde representatief is.

Specialisten

AmbiClean is gespecialiseerd in reiniging in de breedste zin van het woord. Niet alleen het schoonmaken van kantoren, overige bedrijfsgebouwen en openbare ruimtes kunt u aan ons overlaten, maar ook gevelreiniging, textiel- en tapijtreiniging en het verwijderen van graffiti nemen wij graag op ons.

De juiste partner

In Ambiclean vindt u de juiste partner voor iedere schoonmaakklus. Goede schoonmaak is een vorm van noodzakelijk onderhoud waarvan u vanzelfsprekend wilt dat het goed gebeurt.

Wat bieden wij

Als bedrijf leveren wij maatwerk. Zo kunt u ons inschakelen voor een eenmalige klus of op onregelmatige basis. Hierover maken we graag afspraken met u.

Afspraken

Bij het reinigen van scholen, kantoren en overige bedrijfsruimtes liggen structurele afspraken meer voor de hand. AmbiClean is inzetbaar tegen een scherpe prijs, maar stelt kwaliteit voorop. Men zegt weleens dat een schone ruimte of gevel niet dient op te vallen omdat dit vanzelfsprekend is.

Nou vinden wij het natuurlijk vanzelfsprekend dat uw ruimtes, zowel binnen als buiten, er schoon uitzien, maar wij vinden dat dit wel mag opvallen.

Hoe wij werken

Wij werken doelgericht en met een heldere focus op het eindresultaat. Daarbij zien wij schoonmaken niet zozeer als het verwijderen van vuil of graffiti. Wat wij reinigen willen wij er weer als nieuw uit laten zien.

Daarmee staat niet het wegnemen van iets dat ongewenst is bij ons voorop, maar juist de transformatie in iets nieuws. Wanneer Ambiclean een klus afrondt dan nodigt iets weer uit tot gebruik of bezoek en is het verschil met de beginsituatie duidelijk zichtbaar.

tapijtreiniging-3-500x500-1

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging en het reinigen van bekleding van meubels, gordijnen en overig textiel is vaak niet gemakkelijk. Nu komt het gelukkig zelden voor dat een grondige schoonmaak noodzakelijk is. Toch gebeuren er soms ongelukken. Ook in een drukke werkomgeving, op scholen kantoren en op overige druk bezochte locaties gaat textiel op enig moment muf ruiken en wordt het zichtbaar vuil.

Deskundige textiel reiniging

Dan is het punt aangebroken dat een ruimte zichtbaar opknapt van een schoonmaakbeurt voor tapijt en gordijnen. Schakel AmbiClean in voor tapijtreiniging. Wij zijn deskundig in textiel- en tapijtreiniging en bieden hiermee uitkomst aan zowel particulieren als bedrijven en instanties. Laat daarom uw tapijt reinigen door Ambiclean.

Tapijtreiniging

Een tapijt reinigen vergt specialistische kennis. Dat geldt zeker voor tapijt en vloerbedekking die doorgaans in kantoren, scholen en publieke gebouwen ligt. Wanneer uw tapijt op professionele wijze gereinigd is, is het resultaat hiervan nog lang zichtbaar. Het verschil ziet u pas echt wanneer het tapijt gereinigd is. Vuil en aanslag bouwt zich in de loop der tijd op in uw tapijt. Dit is meestal niet zichtbaar door al te duidelijk vlekken, maar vooral door het grauwer worden van het tapijt. Grondige reiniging maakt het tapijt weer als nieuw.

leeghalen van woningen

Woningen schoon opleveren

Een huurwoning of bedrijfspand leeg in de oude staat opleveren? Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen en dit in een record tempo klaren.

 

23822842_wooden-garden-furniture-in-garden

Dakterras of tuin reiniging

Naast het reinigen van uw dakterras of tuin, is het ook mogelijk dat wij snoeiwerkzaamheden uitvoeren. Uiteraard hoort hierbij ook het opruimen van het dakterras of tuin.

12942990_closeup-bed-mattress-pattern

Matras / bank of stoelen reiniging

Laat uw matras of uw bank reinigen door onze specialisten. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren, er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair vlekken vrij en weer heerlijk fris is, kunt u onze reinigingsspecialisten inschakelen.

bankstel

Uw stoffen bankstel weer schoon, vlekvrij en fris

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van stoffen meubelen zoals banken, eetkamerstoelen, fauteuils.

Uw stoffen bank heeft vaak heel wat te verduren!  kinderen die knoeien of u heeft huisdieren die graag op de bank liggen, of regelmatig vrienden over te vloer heeft. Stof, vuil, bacteriën en voedselresten op uw bank zijn onvermijdelijk.

gordijn

Gordijnen bij u thuis laten reinigen

Uw gordijnen weer schoon en fris

Veel gordijnen zijn gewoon thuis te reinigen. Wij gebruiken hier een speciale vapor machine voor die zonder reinigingsmiddelen uw gordijnen weer lekker fris en schoon krijgt. Als gemak je voorkeur heeft; laat het gewoon doen. Geen geneuzel met alle gordijnhaken loshalen, geen gordijnen die per ongeluk op de verkeerd worden terug gehangen waardoor het ene gordijn te lang of veel te kort is. En al helemaal niet dagen lang zonder gordijnen zitten.

Scroll naar top