AmbiClean gevelreiniging

Weinig schoonmaakwerk is direct duidelijk zichtbaar als gevelreiniging. Veel huis- en pandeigenaren zijn zich er vaak nauwelijks van bewust omdat het vuil worden van de gevel een sluipend proces is. Deze wordt langzaamaan donkerder door aanslag van fijnstof en de groei van mos. Uw pand krijgt al snel een grauw en vuil uiterlijk. Iets dat uiteindelijk zelfs de waarde ervan beïnvloedt.

Professionele reiniging

Professionele gevelreiniging is bijzonder voordelig wanneer u dit door AmbiClean laat uitvoeren. Wij laten uw pand direct opknappen en voorzien het van een frisse uitstraling waarmee u weer jaren vooruit kunt. Wij hebben hiervoor alle kennis en alle benodigde middelen in huis. Zo gebruiken wij bij gevelreiniging onder meer een hogedrukspuit, maar ook polijsten we daar waar nodig.

Representatief

Vrijwel ieder gebouw heeft een representatieve functie. Zo moet de gevel van een bedrijfspand er fris en uitnodigend uitzien. Daarmee maakt u op klanten een veel serieuzere indruk. Met een beetje onderhoud hoeft dat ook geen enkel probleem te zijn. Grondige gevelreiniging is doorgaans slechts in keer per enkele jaren nodig. Uitzonderingen daarop zijn panden gelegen aan drukke wegen.

p

 

304×240

Georgia 16px

 

color: #333; cursor: text; font-family: Georgia,“Times New Roman”,“Bitstream Charter”,Times,serif; line-height: 24px; margin-bottom: .75rem; word-wrap: break-word;