AmbiClean schoonmaak

De schoonmaak laat u graag over aan een professional. Zo heeft u de zekerheid dat het goed gebeurt en dat uw bedrijfsomgeving te allen tijde representatief is.

Specialisten

AmbiClean is gespecialiseerd in reiniging in de breedste zin van het woord. Niet alleen het schoonmaken van kantoren, overige bedrijfsgebouwen en openbare ruimtes kunt u aan ons overlaten, maar ook gevelreiniging, textiel- en tapijtreiniging en het verwijderen van graffiti nemen wij graag op ons.

De juiste partner

In Ambiclean vindt u de juiste partner voor iedere schoonmaakklus. Goede schoonmaak is een vorm van noodzakelijk onderhoud waarvan u vanzelfsprekend wilt dat het goed gebeurt.

Wat bieden wij

Als bedrijf leveren wij maatwerk. Zo kunt u ons inschakelen voor een eenmalige klus of op onregelmatige basis. Hierover maken we graag afspraken met u.

Afspraken

Bij het reinigen van scholen, kantoren en overige bedrijfsruimtes liggen structurele afspraken meer voor de hand. AmbiClean is inzetbaar tegen een scherpe prijs, maar stelt kwaliteit voorop. Men zegt weleens dat een schone ruimte of gevel niet dient op te vallen omdat dit vanzelfsprekend is.

Nou vinden wij het natuurlijk vanzelfsprekend dat uw ruimtes, zowel binnen als buiten, er schoon uitzien, maar wij vinden dat dit wel mag opvallen.

Hoe wij werken

Wij werken doelgericht en met een heldere focus op het eindresultaat. Daarbij zien wij schoonmaken niet zozeer als het verwijderen van vuil of graffiti. Wat wij reinigen willen wij er weer als nieuw uit laten zien.

Daarmee staat niet het wegnemen van iets dat ongewenst is bij ons voorop, maar juist de transformatie in iets nieuws. Wanneer Ambiclean een klus afrondt dan nodigt iets weer uit tot gebruik of bezoek en is het verschil met de beginsituatie duidelijk zichtbaar.

p

304×240

Georgia 16px

color: #333; cursor: text; font-family: Georgia,“Times New Roman”,“Bitstream Charter”,Times,serif; line-height: 24px; margin-bottom: .75rem; word-wrap: break-word;