Tapijtreiniging

Tapijtreiniging en het reinigen van bekleding van meubels, gordijnen en overig textiel is vaak niet gemakkelijk. Nu komt het gelukkig zelden voor dat een grondige schoonmaak noodzakelijk is. Toch gebeuren er soms ongelukken. Ook in een drukke werkomgeving, op scholen kantoren en op overige druk bezochte locaties gaat textiel op enig moment muf ruiken en wordt het zichtbaar vuil.

Deskundige textiel reiniging

Dan is het punt aangebroken dat een ruimte zichtbaar opknapt van een schoonmaakbeurt voor tapijt en gordijnen. Schakel AmbiClean in voor tapijtreiniging. Wij zijn deskundig in textiel- en tapijtreiniging en bieden hiermee uitkomst aan zowel particulieren als bedrijven en instanties. Laat daarom uw tapijt reinigen door Ambiclean.

Tapijtreiniging

Een tapijt reinigen vergt specialistische kennis. Dat geldt zeker voor tapijt en vloerbedekking die doorgaans in kantoren, scholen en publieke gebouwen ligt. Wanneer uw tapijt op professionele wijze gereinigd is, is het resultaat hiervan nog lang zichtbaar. Het verschil ziet u pas echt wanneer het tapijt gereinigd is. Vuil en aanslag bouwt zich in de loop der tijd op in uw tapijt. Dit is meestal niet zichtbaar door al te duidelijk vlekken, maar vooral door het grauwer worden van het tapijt. Grondige reiniging maakt het tapijt weer als nieuw.

p

304×240

Georgia 16px

color: #333; cursor: text; font-family: Georgia,“Times New Roman”,“Bitstream Charter”,Times,serif; line-height: 24px; margin-bottom: .75rem; word-wrap: break-word;