Over ons

logo-website-300x142-1

Facilitaire diensten AmbiClean

Voor al onze facilitaire diensten streven wij naar perfectie, naar optimale service en de hoogste kwaliteit. Het zou het mission statement moeten zijn voor iedere facilitaire dienstverlener. AmbiClean is een jong en dynamisch bedrijf dat deze stelling dagelijks waarmaakt. Als een van de weinige schoonmaakbedrijven geeft AmbiClean deze woorden inhoud.

Uw wensen en behoeften

Het begint al met het luisteren naar uw wensen en behoeften. Uw beleving van kwaliteit nemen wij uiterst serieus. Het is ons uitgangspunt om een voorstel te maken waar u (en uiteindelijk ook uw medewerkers) blij van worden. U zult positief verrast zijn over hoe onze kwaliteit zich verhoudt tot de prijs die wij rekenen. Maar ook onze flexibiliteit en onze efficiënte planning, zullen u verbazen.

Meer dan alleen schoonmaken

AmbiClean gaat verder dan alleen maar schoonmaken. Wij willen voor iedere medewerker een schone en representatieve, maar vooral motiverende werkplek creëren. Schoonmaken en schoonhouden.

Kwaliteit

Onze opdrachtgevers zien ons terecht als partners. Omdat wij iedere opdracht aangrijpen om ons verder te perfectioneren. Maar ook vanwege onze constante kwaliteit en onze aandacht voor nazorg. AmbiClean gaat voor de langere termijn. Wij willen een langdurige relatie met u opbouwen. Tijdens die relatie zullen wij regelmatig onze dienstverlening met u evalueren. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Zekerheid

De zekerheid en betrouwbaarheid van onze service maken ons tot de ideale partner voor iedere organisatie. Niet alleen voor kantoren, scholen, zorginstellingen, winkelcentra, theaters, maar ook voor gemeente- en provinciehuizen, horecagelegenheden als hotels en restaurants en zelfs voor de opleveringsschoonmaak van nieuwbouwprojecten. Schoonmaken na een calamiteit? We doen het graag en goed!

Dienstverlening

Onze gehele dienstverlening wordt uitgevoerd door goed opgeleid, vriendelijk en gemotiveerd personeel. Vanzelfsprekend voldoet onze werkwijze aan de geldende wet- en regelgeving.

Scroll naar top